Skolstart HT 2019

Publicerad: 2019-06-24 10:34:42

Måndag den 12 augusti börjar höstterminen.

Vi samlas kl 10.00 vid skolan, som är belägen vid Södra Verken på Sandviks industriområde. Adressen är Hamngatan 12. Du hittar en vägbeskrivning på www.goranssonskaskolan.com. Första skoldagen slutar ca 15.00. Måndag och tisdag ger vi dig tillfälle att få bekanta dig med skolan, eleverna och personalen. Du kommer även att prova arbetskläder och få en hel del information. På onsdagen åker vi på kick-off till Laxön i Älvkarleby. Där tillbringar vi tre dagar tillsammans. Läs mer nedan.

Individuellt val

På Göranssonska Skolan kan du välja mellan följande individuella val: Spanska/Tyska steg 3, Design eller Programmering. Du kommer att få mer information om de olika valen och möjlighet att göra valet under din andra vecka i skolan. Se vår hemsida samt www.skolverket.se för mer information om kursinnehåll samt meritpoäng för moderna språk.

Busskort

Du som är berättigad till busskort, se respektive hemkommuns hemsida för information om hur du går tillväga.

Kick off på Laxön, Älvkarleby

Onsdagen den 14 augusti (vecka 33) åker vi på Kick-Off till Laxön i Älvkarleby. Under tre dagar får vi möjlighet att lära känna varandra bättre,  jobba med teambuilding, prata kring lärstilar och studieteknik. Vi kommer också att prata om värdegrundsfrågor, till exempel hur vi behandlar varandra. Självklart kommer det även att finnas tid till bad, bollspel eller andra aktiviteter där vi har kul tillsammans!

Avresa: 14 augusti kl. 07.30 från
Resecentrum i Sandviken.
Hemkomst: 16 augusti kl. 15.00 (ca)
Telefonnummer till ansvariga
personer på Laxön i Älvkarleby:
Maria Edring: 070-6146418
Lars Källman: 070-5919916
Skolan står för mat, logi och aktiviteter.

Om du har någon allergi, är
vegetarian, har andra önskemål eller
information till oss - meddela det till
arbetslaget första skoldagen.

Föräldramöte

Den 20 augusti kl 18:00 blir det föräldramöte på skolan. Anmälan senast den 14 augusti på tel 026 50 00 eller alternativt elisabet.andersson@edu.sandvik.com

Göranssonska skolan hälsar alla nya elever välkomna!

Läs som pdf